Гаджев се изнерви на въпросите: Глупости не ми се слушат!


Гаджев се изнерви на въпросите: Глупости не ми се слушат!

1383 0

Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев беше бесен след края на двубоя срещу Черно море, който "сините" загубиха драматично с два гола в края на редовното време и в края на продълженията.

"Нелепо е да получим гол в последната минута. Явно има нещо, което пречи да вземем някакъв трофей", лаконичен беше Гаджев след поражението с 1:2.

"Напрежение имаше по-голямо в нас, това си говорихме и преди мача – да играем това, което играхме до момента. Не се получи. И въпреки това – не можем да получаваме такива голове. Имахме повече положения, много чисти, с лека ръка пропилени", сподели още Гаджев, визирайки най-вече пропуските на Домовчийски в продълженията.

Капитанът се изнерви и на част от нелепите въпроси след мача, които включваха "айде кажи за нападението" и "защото празнувахте ли ви вкараха гол в края".

"Каквво сме празнували? Глупости не ми се слушат. Допуснахме грешка и ни вкараха гол.  Това е".

"Имахме шанс да помогнем на клуба. 90 процента от стадиона в наши фенове. Отчаянието в мен е огромно. Трудно се говори”, завърши Гаджев.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички