Генчев изкопира Сираков, каза ужасна новина за Левски и призна, че това е ЦСКА


Генчев изкопира Сираков, каза ужасна новина за Левски и призна, че това е ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2318 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев говори след победата с 1:0 над ЦСКА. Той съобщи кошмарна новина - че Келиан ван дер Каап по всяка вероятно ще трябва да се оперира. Освен това повтори думите на Сираков, че през второто полувреме е имало само един отбор на терена. Генчев призна и че това са най-обичаните отбори в България и че не иска повече да говори за ЦСКА.

Станислав Генчев коментира победата над ЦСКА

"Искам да поздравя нашите фенове - изпълниха стадиона и ни подкрепяха целия мач. Не започнахме добре мача, имаше повече напрежение. Първото полувреме беше равностойно, второто имаше само един отбор и това бе нашият. Момчетата дадоха всичко от себе си. Пуснах на момчетата част от филма на Гунди, когато той казва: "Няма да ги предам". Можеше да завършим и наравно, важното беше да има желание и да се раздадем, накрая победихме. Специален ден е за мен днес, дъщеря ми има рожден ден.

Първо, ние сме отбор, който не е направил 2 негативни резултата един след друг. Бях сигурен, че днес момчетата ще реагират. Най-важното за мен е отборът да се развива - да спазват дисциплина и да се раздават. Днес бяхме отборът, който заслужава повече победата. Може би през второто полувреме отборът се доближи до това, което искам да виждам. Има обаче още какво да се желае. Днес имахме достатъчно ситуации, които да отиграем по-добре и да вкараме по-рано, не да разчитаме на статични положения само.

Ван дер Каап имаше проблеми още миналата седмица, тази седмица започна да тренира. В четвъртък каза, че има сериозен проблем. Има проблем с коляното, мисля, че ще се наложи операция. Трябва да поздравя и Макун, имаше проблем, игра на инжекции.

Изключително запомнящ се момент за мен, всеки треньор би желал да участва в такова дерби. Двата най-обичани отбора в България един срещу друг. Не искам да говоря повече за ЦСКА - те си решават какви са техните шансове. Искаме да побеждаваме във всеки мач" - сподели той за "Диема спорт". Ето какво каза героят на Левски срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички