Генчев обясни за какво не спира да предупреждава в Левски за Лудогорец, поиска генерално решение за проблем


Генчев обясни за какво не спира да предупреждава в Левски за Лудогорец, поиска генерално решение за проблем
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2551 0

Наставникът на Левски Станислав Генчев бе категоричен, че отборът му отива в Разград за победа и се готви за различни сценарии срещу Лудогорец. Той заяви, че ще се изправят двата най-добри отбора в момента, а "сините" трябва да са изключително внимателни.

Левски ще търси победа в Разград

"Затова работим, да се противопоставяме на всеки отбор и да победим. Такава е и целта за утрешния мач, да отидем за победа.  Това е нож с две остриета, на никой не му е приятно да отпадне, и то с подобен резултат. Но от друга страна, аз съм сигурен, че ще направят всичко възможно и ще опитат да измият срама. Много трудно може да направят два поредни слаба мача, а имат нов треньор, което ще ги мотивира допълнително. Всичко зависи от нас, аз искам моят отбор да изглежда така, както тренираме, да спазват дисциплината", заяви Генчев на пресконференцията. 

"Засега нямаме проблеми освен Лима. Единственото, което искам от тях и повтарям от понеделник е да пазят концентрация 90 минути. Да знаят, че Лудогорец има играчи, от които всеки може да избухне в даден момент и да реши мача.

Още: Наско Сираков избухна за "Кирчо от Делиормана": 20 години да купуваш първенството, НЯМА да ме стигнеш

Феновете се нуждаят от такива мачове, ние искаме да играем в Европа, ще направим всичко възможно в края на сезона, дай Боже, като шампиони".

"Аз съм на мнение, че нашият стил трябва да се изгражда във всеки мач. Ще искам да доминираме, но всеки отбор играе, колкото му позволява противника. Със сигурност се изправят двата най-добри отбора и се надяваме да победи", допълни той.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Според мен трябва да се вземе решение за това отлагане на двубои. Ето пример с Карабах, игра мач с първенството и биха. Лудогорец не игра и загуби. Трябва да се вземе генерално решение да не се отлагат. Ако искаме да напредваме, трябва да играем и в този цикъл през три дни.

Очаква изненади от Лудогорец

"Спокоен съм, най-добрият съдия ще свири и не мисля, че ще има проблеми. Надявам се да остане незабележим и този двубой, както не говорихме за съдиите.

Още: Наско Сираков се заканил: Станимир Стоилов повече няма да стъпи на “Герена” (ВИДЕО)

Със сигурност може да се изненадаме, затова и гледахме двубои на Захари Сираков, защото той играе 4-3-3 там във втория отбор. Може да запази сегашния или да използва неговия, така че ще подготвим отбора и за двата варианта".

Той благодари на Лудогорец и заяви, че е натрупал ценен опит там. Имам страшно много приятели в Лудогорец. Научих много неща. Винаги съм бил посрещан добре. Еуфорията сред нашите фенове е нормална. Ще се чувстваме като домакини. Поздравявам Лудогорец, че ни дадоха повече билети, защото футболът е за феновете. Искам да призова и другите клубове да правят същото, когато има подобни случаи".

Още: Наско Сираков “спомогнал” на Лудогорец да намери новия си треньор

Левски стартира мощно в атака срещу Лудогорец - Станислав Генчев обмисля промени

Станислав Генчев ще може да използва жокер от пейката на Левски срещу Лудогорец

Изненада: Венци Стефанов мисли за оттегляне! Каза как Славия ще бие ЦСКА и похвали Левски

Левски измисли как да покани още повече хора за Лудогорец: Примамва ги с кебапчета

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички