Наско Сираков избухна за "Кирчо от Делиормана": 20 години да купуваш първенството, НЯМА да ме стигнеш


Наско Сираков избухна за "Кирчо от Делиормана": 20 години да купуваш първенството, НЯМА да ме стигнеш
Снимка: Lap.bg БГНЕС Колаж: Sportlive.bg

20217 0

"Глас от миналото" е една от рубриките на SportLive.bg. Чрез нея припомняме на читателите значими изказвания от видни фигури в спорта, които са отекнали с годините. Някои от тях са емблематични, други култови, а трети позабравени. Големи заявки, дадени обещания, слова, които са валидни и днес, забавни изказвания - всичко, което си заслужава да бъде припомнено.

Днес ще припомним едно изказване, което се касае за настоящия мажоритарен собственик на Левски - Наско Сираков относно Лудогорец и собственика на тима Кирил Домусчиев.

Двата тима са в трескава подготовка за дербито, което ще се играе в събота (17.08) в Разград. "Сините" са безгрешни с 4 победи от 4 мача, докато "орлите" имат само 2 изиграни мача в Първа лига заради ангажиментите в Европа. Именно в Шампионска лига разградчани отнесоха звучен шамар от Карабах след общ резултат 4:8 и 2:7 в Разград.

Още: Наско Сираков се заканил: Станимир Стоилов повече няма да стъпи на “Герена” (ВИДЕО)

Феновете на Левски се надяват техният любим отбор да се възползва от колебливото представяне на тима и готвят истински щурм към Разград. От Лудогорец дори предоставиха още един сектор за "сини" привърженици заради огромния интерес и взаимно уважение между двата клуба.

Само преди няколко години обаче имаше сериозни искри межди Наско Сираков и Кирил Домусчиев, който през 2017 година се изказа остро на спекулации, че Сираков може да се кандидатира за БФС. Последва почти мигновен отговор от "синята" легенда, който имаше огромен отзив тогава.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Ето какво написа:

"ДО КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, "специалистът" по футбол

Още: Наско Сираков “спомогнал” на Лудогорец да намери новия си треньор

ОТГОВОР ОТ НАСКО СИРАКОВ, специалистът по футбол

Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол. Днес ще му отговоря много кратко:

Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате " българи юнаци" на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора - Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора.

Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол...

Още: На фона на успехите: НКП се среща със Станислав Генчев УТРЕ - спекулира се с причината защо

От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука.

Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш!

Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача...

Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ!

Още: Бе с крак и половина аут от Левски: Генчев го възроди, а сега Наско Сираков го награждава

Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен....

НАСКО СИРАКОВ".

Още: Само с 5 думи: Играл в над 130 мача за Левски скочи на Наско Сираков и Мило Борисов

С последния ход в Левски: Обещание, което Наско Сираков даде, бе изпълнено

Не е случайно: Наско Сираков дава тлъсти бонуси за играчите на Левски - ако мачкат

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички