Генчев потвърди, че търсят вратар и призна: Трансферът на Андреев пообърка плановете ни


Генчев потвърди, че търсят вратар и призна: Трансферът на Андреев пообърка плановете ни
Снимка: Lap.bg

1502 0

"Можем да привлечем вратар". Това потвърди треньорът на Левски Станислав Генчев след трансфера на стража Пламен Андреев в нидерландския Фейенорд.

Фейенорд обърка плановете на Левски

19-годишният Андреев се присъедини към тима от Ередивизи в края на прозореца и Генчев призна, че това е пообъркало плановете на клуба.

На

Още: Левски е обречен? Предстои жестока катастрофа за "сините" срещу ЦСКА 1948

"Много се радвам, че Пламен ще получи отлична изява да доразвие своите качества. Той има изключително голям потенциал. Може да играе на най-високо ниво в световния футбол.

Малко пообърка плановете ни, защото не очаквахме офертата да дойде толкова бързо. Знаехме, че треньорът на вратарите на Фейенорд дойде да го наблюдава в три мача. Дори беше на наши тренировки.

Не очаквахме, че толкова бързо ще се развият нещата. Малко неподготвени ни хваща, но нямаме моралното право да го задържаме при такава ситуация", каза наставникът на Левски в интервю за БНТ.

Ще се търси нов вратар

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

А относно перспективата да бъде привлечен нов вратар на негово място Генчев заяви: "Да кажем, че можем да привлечем вратар. Нямаме играч, който сме набелязали и сме сигурни на 100%, че е по-добър от тези, с които разполагаме.

Още: Левски продължава традиция - прави страхотен подарък за почитателите

Но точният футболист не е открит още

Когато станах треньор, казах, че не искам да взимам футболисти за количество. Държа, когато взема един футболист, да съм сигурен за коя позиция е и защо го искам. В момента такъв футболист няма", допълни младият треньор. А ето какви играчи ще търси Левски през зимата. 

Левски осъществява нов трансфер - ръководството сбъдва желание на Станислав Генчев?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички