Генчев разкри как Левски ще победи Локо София, но разби мечтите за дълго чакан футболист


Генчев разкри как Левски ще победи Локо София, но разби мечтите за дълго чакан футболист
Снимка: БГНЕС

4850 0

Наставникът на Левски - Станислав Генчев, даде пресконференция преди двубоя на "сините" в първия кръг на родния елит утре (20 юли) срещу Локомотив София в квартал "Надежда".

Специалистът заяви пред медиите, че отборът е мотивиран да започне новата кампания силно и се надява неговите възпитаници да бележат много голове. Той поясни, че познава добре състава на "железничарите" и е казал силните му и слабите му страни на своите възпитаници.

Думите на Станислав Генчев

Още: Левски с важна информация за Общото събрание: Структурира я в 9 ключови точки

"Добре е, специално за мен, че познавам добре играчите на тима. Познавам добре качествата им, запознал съм и нашите футболисти както със силните им, така и със слабите им страни. Смятам, че имаме по-добрите футболисти", започна Генчев.

"Готови сме, няма нито един контузен, всички са налични. Алекс Колев имаше съвсем лек проблем, но вече е окей - пропусна само една тренировка. Всички са на линия, смятам, че сме готови за първия мач".

"В момента нямам дилеми, стартовият състав е избистрен в главата ми. Няма да има промени, освен ако не стане нещо в последния момент".

"Няма развитие с централния зашитник, не сме водили преговори. Това което се спекулира не е вярно, тъй като не е имало разговори с него. Цунами е капитан и лидер, на всяка позиция се справя добре и за всеки треньор това е важно".

Още: 30 часа преди мача: Феновете изкупиха почти всички билети за първия двубой на Левски на Генчев

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Станислав Генчев вярва в успеха над Локо София

"Със сигурност селекцията ще продължи - искаме централен защитник, тъй като играем с трима и искаме конкуренция на този пост. В Левски е необходимо да се поставят цели - трябва да е ясно, че отборът се бори както за титлата, така и за купата", добави още специалистът.

"На мен ми се иска да вкараме колкото се може повече голове. Това е трудно, всеки един отбор играе защитно срещу Левски - не оставят празни пространства, но ми се иска резултатността да е добра".

"От Борислав Рупанов специално съм изключително доволен, това е нова позиция за него, но с трима централни защитници се справя много добре. Ще се справи добре, ако се наложи".

"От нас зависи всичко, ако спазваме тактическа дисциплина и се подготвяме професионално можем да постигнем всяка една поставена цел".

Още: В Левски е пристигнала специална покана, а Наско Сираков я е приел, без да се замисля

"Блясък в очите на футболистите има, но има и разочарование, защото отбора не се класира за Европа. Сега искат да се реваншират. Имаме винаги хора за дузпите, имаме набелязани двама играчи, които разбират това по време на разбора".

"За Серкан Юсеин казах, че е добър футболист, но в момента имаме много полузащитници и привличането на такъв не стои на дневен ред", завърши родният специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички