Генчев с пореден пост във Facebook: Този път ядоса феновете на Левски


Генчев с пореден пост във Facebook: Този път ядоса феновете на Левски
Снимка: levski.bg

1853 0

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев е изключително активен в социалната мрежа Facebook от седмици, дори месеци насам. В последно време обаче привържениците на "сините" не реагират особено позитивно на тях - особено около някои поражения.

Станислав Генчев ядоса фенове на Левски във Facebook

"За нас всяка среща е важна. Единственият начин да решим проблема след тази загуба, е да победим в следващия мач. Много голяма крачка встрани направихме от титлата. Никой не е очаквал, че ще загубим мача.

През първото полувреме липсата на ефективност ни провали. Второто полувреме не го започнахме така, както искахме. Сякаш си мислехме, че Берое сам ще се победи. Нищо подобно не се случи. Много слабо второ полувреме за нас. Много жалко за изпуснатите ситуации. Неприятна загуба, не очаквахме, че това може да се случи. Берое се възползва от първата ни грешка, след което мачът се изнерви. Втора контраатака и мачът приключи.

Трудно мога да дам персонална оценка кой е играл силно и кой слабо. Имаме 20 футболисти, които са футболисти на Левски. Щом са тук, значи имат нужните качества, но трябва да се доказват. Първите виновни сме ние, треньорите, след това са футболистите. Проблемът ни не е само в средата на терена. Проблемът е, че не вкарваме от чисто игрови ситуации. Имаме положение, но не успяваме да реализираме" - написа този път Генчев.

Под публикацията му обаче заваляха негативни коментари. Повечето бяха насочени към това, че пуска в игра Патрик-Габриел Галчев, други заради схемата която използва и това, че Алекс Колев и Мустафа Сангаре играят по цели мачове заедно.

Някои от коментарите обаче бяха и заради това, че прекалява с Facebook публикациите. Ето и този в тази насока, който събра най-много харесвания от другите фенове:

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Г-н Генчев, стига вече фейсбук постове. Изглежда изключително несериозно. Отборът е под всякаква критика от поне 2 месеца..." - написа Todor Georgiev. Можете да видите целия пост, този и останалите коментари. Вижте и на кои двама играчи на Левски скочиха феновете след "резила" срещу Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички