"Генчев си поддържа Facebook-a като инфлуенсърка - да ни снима какво закусва" (ВИДЕО)


"Генчев си поддържа Facebook-a като инфлуенсърка - да ни снима какво закусва" (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2022 0

Спортният журналист Димитър Тасев направи интересен коментар по адрес на старши треньора на Левски Станислав Генчев. Генерално - и той, и колегата му Петър Бакърджиев се изказаха критично не само срещу Генчев, но и срещу колегата му начело на ЦСКА Александър Томаш.

Критики към Станислав Генчев и Петър Бакърджиев

"Генчев бърка във всяка една изява пред обществото. Освен че говори толкова много и навсякъде говори неща, които според мен не трябва да ги казва, той постоянно пише в социалните мрежи. И това нещо дразни хората.

Когато нямаш резултати, те започват да се оглеждат. Сега, той се поддържа Facebook профила като някаква инфлуенсърка - постоянно пуска. За последно видях, че е пуснал някакъв полицай, който снима агитката. Сега, треньорът на Левски да пуска полицай във Facebook?! Още малко остава да ни снима и какво закусва. Окей, но "сините" фенове искат да вземе някой мач и тогава да претендира. А той обижда Арда, обижда Ботев Пловдив, обижда ЦСКА.

Томаш е на същото ниво. Преди мача му беше много важно да коментира къде се подстригва. Моля, моля, ама ако във Велико Търново има повече автомивки, отколкото в София, отивай там да се таковаш" - бе част от коментара на Тасев в "Спортен Нюзрум". А какво важно решение взе Станислав Генчев след загубата от Ботев Пловдив?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички