Генчев заличи това, което Костов му остави като жест: А Левски обявява голям удар след 3 дни


Генчев заличи това, което Костов му остави като жест: А Левски обявява голям удар след 3 дни
Снимка: Lap.bg / Колаж: SportLive

4255 0

В Левски, а и в останалите български клубове, тепърва ще се обявяват куп входящи трансфери преди да започне новия сезон в Първа лига. Появи се информация, че "сините" ще обявят цели трима нови играчи след само три дни - в понеделник (17.06).

Левски представял трима нови в понеделник (17.06)?

Алекс Колев в Левски?

Това бе съобщено от "Мач телеграф", като изданието допълва, че те ще са на три различни позиции - централен нападател, вратар и десен краен бранител. Посочва се още, че таранът почти със сигурност ще бъде Александър Колев с трансфер от Крумовград.

Освен това изданието твърди, че вратарят ще дойде от Централна Европа, а защитникът от Португалия. Посочва се, че Генчев изцяло сам избира новите футболисти, като се допитва и до мажоритарния собственик Наско Сираков, но решението дали да бъде привлечен е само на Генчев.

Същото издание съобщи и друго любопитно нещо покрай младия специалист. А именно, че той изобщо не е зачел списък, който предишният наставник на отбора Николай Костов му е оставил. Той е съдържал 15 имена на футболисти, които евентуално да преминат в Левски.

Повечето от тях били бразилци, набелязани от Красимир Петров, който бе в Бразилия, за да търси нови играчи. Набелязаните състезатели обаче били по критерия на Костов, така че Генчев изобщо не се съобразил с това, защото иска коренно различна схема и различни изпълнители.

А бивш шеф в Левски залоги големи цели пред Станислав Генчев: титла, купа и успех в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички