Генералният спонсор на Левски с голямо искане към Наско Сираков: Той го изпълнява съвсем скоро


Генералният спонсор на Левски с голямо искане към Наско Сираков: Той го изпълнява съвсем скоро
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС

3818 0

Малко след като стана ясно, че генералният спонсор на Левски е удвоил бюджета на "сините", се появи и интересна информация за желание към мажоритарния собственик Наско Сираков. То е свързано с постъпването на свежи финансови средства в клуба.

Важна финансова цел пред Наско Сираков

Наско Сираков с цел в Левски

Още: Само за 4 дена: 360 000 лева влязоха в касата на Левски

Според колегите от "Блиц" Наско Сираков има поставена цел от генералния спонсор на Левски, според която в касата трябва да влязат между 8 и 10 милиона евро. Разбира се, това ще се случи чрез изходящи сделки.

Трансферите ще се осъществят още през това лято, като най-сигурна е продажбата на централния защитник Хосе Кордоба. Панамецът е и най-скъпо оценявания футболист на "сините" в момента. От клуба се надяват да вземат поне 3 милиона евро за него.

Изданието посочва още, че за продажба е поставен и бразилският нападател Рикардиньо, като се допълва, че интерес към него има от Виктория Пилзен (Чехия) и от Урал (Русия). Българският клуб иска да вземе поне 1 милион евро за него.

За финал изданието съобщава, че има оферти и за капитана Цунами, както и за полузащитника Асен Митков, но не е сигурно дали и те ще бъдат продадени. Вероятно ще се вземе предвид и мнението на новия старши треньор, след като Станислав Генчев официално бе представен като треньор на Левски.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички