Георги Иванов: Или всички президенти да са в Изпълкома, или никой!


Георги Иванов: Или всички президенти да са в Изпълкома, или никой!

1606 0

Старши треньорът и спортен директор на "Левски" Георги Иванов възнегодува срещу присъствието на няколко президенти на клубове в Изпълкома на БФС. Както е известно, там членуват босът на Локо (Сф) Николай Гигов, този на Славия Венцеслав Христов, на Литекс - Гриша Ганчев и собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Изпитам уважение към футболните президенти, но съм на мнение, че или всички президенти трябва да влязат в Изпълкома, или тези, които са там в момента, да излязат. Президентите влияят на базата на личен интерес", заяви Гонзо пред ТВ7.

"Не виждам какво Боби Михайлов е помогнал на "Левски" по време на управлението си. Искам да има принципност и прозрачност в БФС. Трябваше да се вземат адекватни решения за всички ситуации в този кръг, не само мен да наказват", категоричен бе той.

По темата с наказанието му и глобата, наложени му от Дисципа, Иванов добави:

"Аз казах някои неща за футболния съюз, не смятам да изпадам в крайности. Идеята ми не е да уязвя Боби Михайлов или да реформирам футбола. Не съм Дон Кихот. Искам, ако не се помага на "Левски", поне да не му се пречи", отсече специалистът.

По отношение на проблемите, които създават част от феновете на "сините" по време на мачовете, Гонзо заяви: "Трябва да се работи с феновете, с тарторите на агитките, за да разберат, че това е спорт, а не война".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Иванов е категоричен, че отборът му ще търси победа и елиминиране на Монтана в предстояшия мач-реванш за купата. "Левски" не може да си позволи да загуби от отбор от "Б" група", заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички