Левски доминираше, но не успя да победи Черно море въпреки превъзходството си (ВИДЕО)


Левски доминираше, но не успя да победи Черно море въпреки превъзходството си (ВИДЕО)
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

5672 0

Левски и Черно море не успяха да се победят в контрола в Правец, завършвайки при резултат 0:0. Двубоят бе изпълнен с много положения, но двата родни гранда не успяха да излъчат победител.

Това бе контрола №3 за "сините" от началото на лятната подготовка. Преди това момчетата на Станислав Генчев се разправиха със Спартак Плевен (2:0) и победиха Септември София с 5:0.

За Черно море това също бе трета контрола през лятото. Възпитаниците на националния селекционер Илиан Илиев до момента могат да се похвалят с победа над румънския Фарул Констанца с минималното 1:0 и поражение от Ботев Пловдив с 2:5.

Следващият спаринг за Левски ще бъде срещу Арда Кърджали на 6 юли, а на Черно море му предстои мач с Фратрия на 10 юли.

Развой на Левски - Черно море

Къде да гледаме контролата Левски - Черно море?

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

В рамките на първите 9 минути "сините" стигнаха до 2 добри атаки, които обаче не се превърнаха в големи опасности за "моряшката" врата. В 11' удар на Алдаир бе уловен от бившия играч на Левски, а сега на Черно море - Пламен Илиев.

Хубав изстрел на Петков в 16' също попадна в обхвата на вратаря на варненци. Малко след това Пламен Андреев отрази удар на Дуду. 

Левски продължи да е по-дейният тим на терена и в 34' силен изстрел на Фадига с десния крак премина много близо до вратата на вицешампиона на България. 

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

На полувремето Станислав Генчев направи 3 промени, едната от които бе на вратата. Той даде неофициален дебют на стража Матей Маркович, който замени Андреев. 

В началото на второто полувреме (50') Келиан ван дер Каап имаше добра възможност пред себе си, но ударът му с глава премина в аут. В 63' пък Маркович се прояви, спасявайки с класа удар на Исмаил Иса. 

В 69-ата минута центриране на Галчев намери Чандъров на добра позиция, но той стреля право в ръцете на Илиев. 

В 75' се стигна до комбинация между Галчев и Чандъров, като десният защитник центрира към полузащитника, а той пак стреля с глава, но и този път не се стигна до гол, като топката мина над вратата.

Състави:
Левски: Андреев, Димитров, Ван дер Каап, Цунами, Алдаир, Охене, Фадига, Майкон, Бала, Петков, Колев

Състави:

Левски: Андреев, Димитров, Ван дер Каап, Цунами, Алдаир, Охене, Фадига, Майкон, Бала, Петков, Колев

Черно море: Пламен Илиев, Попов, Атанасов, Дробаров, Мартин, Панайотов, Начо, Милушев, Дуду, Иса, Калкан

ПРЕДИ МАЧА

Toва ще бъде трета контрола за "сините" от старта на лятната подготовка. По-рано те победиха Спартак (Плевен) и Септември (София).

За "моряците" това също ще бъде трети спаринг през лятото, като досега те надвиха румънския Фарул, но паднаха от Ботев (Пловдив) с 2:5.

Двубоят в Правец ще се проведе в две полувремена по 45 минути, а не както бе решено по-рано - в 4 полувремена от по 30 минути.

Възможно е успоредно с провеждането на проверката трансферът на Рикардиньо във Виктория (Пилзен) да бъде обявен официално.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички