Гонзо: И аз може да си тръгна!


Гонзо: И аз може да си тръгна!

1428 0

Аз съм служител в "Левски", и ако собственикът не е доволен, си тръгвам, отговори Георги Иванов - Гонзо на въпрос за бъдещето си след разгрома с 5:0 срещу Хасково. "Опитвам да си върша работата по най-добрия начин. Отборът да е сплотен и силен, с качествени фуболисти. При мен парите не са на първо място. За мен е важно да имаме добър отбор. Ако нямаме добър отбор, какво да правя - да ни бият Хасково, Марек или отборите, които ще влязат в А група? Аз съм амбициозен и искам да се развивам“, каза още спортният директор пред TV7.

За мача с Хасково - Гонзо обясни: "При 5:0 е нормално да ми хареса представянето на отбора. Радвам се за Божидар Краев и Мики Орачев, че вкараха голове. На тези млади момчета им трябва самочувствие. "Левски" във всеки мач трябва да е мотивиран за победа, независимо кой е противникът“, каза още Иванов.

Началникът разказа и как стоят нещата около треньора Стнойчо Стоев: "Не знам защо ме питате. Той има договор за година и половина. Имаме идея да го продължим, за да е спокоен и футболистите да знаят, че има постоянен човек, който 1-2 години ще развива състава. Защото отбор не се прави за 2 или 6 месеца. Стоев показа, че е добър треньор“.

Гонзо говори и за бъдещето на звездите на "сините" Антонио Аниете, Мигел Бедоя и Роман Прохазка. „Този интерес към тях е само по вестниците, аз не знам. Футболистите имат желание да останат, ако се оправи обстановката. Независимо колко обичат Левски, като не взимаш 3-4 месеца заплата, няма как да продължат да играят при нас. Ако искаме да запазим отбора, клубът трябва да се стабилизира – първо, за да ги задържим, а и не знам как ще привличаме нови“, обясни той.

„От декември футболистите не са взимали заплати, както и ръководството. Тежка е ситуацията. Не всичко е пари в живота, но парите са много голям фактор в съвременния живот. Но това вече не зависи от мен. Не плащам аз заплатите. Ако не плащаме, каквото и влияние да имам над тях, даже не мога да им кажа да останат. Аниете не е поставял условия. Ставаше въпрос нещата в клуба да се оправят“, добави Иванов.

Шефът призна, че Лукаш Гикиевич е отстранен от отбора защото е напсувал треньора Стойчо Стоев. „Да, обиди го. Няма да правим изключения за един футболист, имаме задружен колектив и не робуваме на имена. Играчите трябва да знаят, че треньорът е най-важен. За да има резултати, трябва да има и дисциплина.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Накрая той каза и няколко дума за слуховете, че Лудогорец е "дал" олуфинала от дукапа та България: "Несериозно е да отговарям на слухове. Не били спорили за отменения им гол...Първо, голът им е от засада. Съдията бил подпрял „Левски”... Глупости, спести им червен картон. „Левски” не може да влезе в договорка с никой. Бъркате ни с някой друг клуб."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички