Гонзо: Левски има нужда от обединение


Гонзо: Левски има нужда от обединение

2026 0

"Още като идвах, знаех, че ще бъде трудно. Когато правиш нещо ново, трябва да намалиш бюджета наполовина и да имаш повече качество, отколкото предходната година, когато бюджетът е бил много по-голям", коментира още той.

"Много хора ме упрекват за назначаването на Мурсия или за взимането на определени играчи. В един момент Левски нямаше възможността да избира правилните хора по нормалния начин, като се гледат и анализират. Смятам, че тези 6 месеца бяха много трудни за мен. Направих доста, за да може Стойчо Стоев да има една нормална обстановка, за да работи с отбора", допълни още Гонзо.

В хода на есенния дял от първенството шефът на "сините" на няколко пъти атакува остро БФС заради наказанията и глобите, които бяха налагани на клуба или лично на него.

"Не гледах мача на националния отбор срещу Румъния, но това няма нищо общо с членовете на Изпълкома или на президента на Футболния съюз. Имах друга работа, която да върша", каза Иванов, цитиран от Дарик радио.

"Моята работа е в Левски, не в националния отбор. Не смятам да се връщам към това, което съм казвал – стоя си зад думите и на сантиметър няма да мръдна. Искам уважение към мен и към Левски така, както ги уважаваме ние. Уважение за уважение – това е максимата, която следвам", коментира спортният директор на "сините".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички