"Гонзо ми харесваше, беше мъжкар, но ако имаше ВАР, 70% от головете му нямаше да ги зачетат"


"Гонзо ми харесваше, беше мъжкар, но ако имаше ВАР, 70% от головете му нямаше да ги зачетат"

4542 0

Любопитно интервю даде новият нападател на Левски Александър Колев за "Трибуна Левски". В него той съобщи, че засега ще играе с номер 90, но и че ако Рикардиньо бъде продаден, би взел фланелката с номер 9.

Освен това той се пошегува с президента на Българския футболен съюз (БФС) - Георги Иванов, че ако по неговото време е имало ВАР, то 70% от попаденията му нямало да се зачетат. Колев отказа да даде прогноза и колко попадение ще отбележи със "синята" фланелка.

Алекс Колев се пошегува с Гонзо

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига (ОБНОВЯВА СЕ)

С кой номер ще играе Алекс Колев в Левски?

"Ако продадат Рикардиньо, бих взел фланелката с номер 9. Сега ще нося номер 90, с такъв преди време в Левски играеше Георги Иванов-Гонзо. Той ми харесваше, защото беше мъжкар. Но се шегувах с него, че ако тогава имаше ВАР, 70 процента от головете му нямаше да му ги зачетат, защото влизаше твърдо.

Колко гола ще вкарам? Никога не съм се наемал да казвам, защото, като го направя, и не става. Ако отборът играе добре, ще съм щастлив и от гледна точка на головете" - сподели Колев. За Левски предстои контрола - вижте кога и къде може да се гледа НА ЖИВО.

Левски чу Рикардиньо - продаде го на европейски кандидат?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички