Гонзо откри сезона категорично: "Левски" не се моли на никого


Гонзо откри сезона категорично: "Левски" не се моли на никого

972 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо заяви, че му се е искало да се запази ядрото на отбора от последния сезон, но клубът трябва да се съобразява с положението, в което се намира, и намаления бюджет.

"Не бих казал, че нещо ме притеснява. Целта не е да вземем 10 човека, за да ги покажем, целта е да вземем играчи, с които да направим колектив.

Не може всяка година да вземаме различни. На много от играчите им свършиха договорите, нормално е да се разделим и с тези, от които не сме доволни. Честно да ви кажа, омръзна ми всеки път да правим нов отбор, но положението е такова. Трябва да се съобразяваме", заяви Иванов при първата тренировка на Левски за сезон 2015/2016, цитиран от "Levski news". 

Той даде кредит на доверие на треньора: "Стойчо Стоев има цялото време на света да работи по начина, по който иска. Нормално е да не му е лесно, с толкова малка група футболисти на първата тренировка. Искам да ви кажа едно нещо, Левски няма да се моли на никой.

Говорихме с много български футболисти, които искат да изчакат. Много са малко свободните футболисти, които имат качества за Левски", подчерта Гонзо.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички