Хаосът около Левски - ЦСКА продължава: Има вариант и да бъде отложен!


Хаосът около Левски - ЦСКА продължава: Има вариант и да бъде отложен!
Снимка: БГНЕС

2459 0

Продължава неяснотата около първия мач между Левски и ЦСКА за сезона.  Концерт на италианския оперен певец Андреа Бочели най-вероятно ще предизвика уникална ситуация в родния футбол.

Два са вариантите за Левски - ЦСКА

Още с обявяването на програмата стана ясно, че ще има проблеми около провеждането на двубоя и по-конкретно мястото. "Мач Телеграф" твърди, че почти сигурно първият мач между двата отбора за сезона, който е насрочен за уикенда 14-15 септември, няма да бъде на националния стадион. Той ще се играе или на "Георги Аспарухов", или ще бъде преместен за самия край на годината.

Към днешна дата първият вариант е по-вероятен и "сините" ще домакинстват на "Герена". При това положение обаче на стадиона няма да бъдат допускани фенове на "червените", както е предвидено в последните ноновъведения в наредбата на БФС за градските дербита. Никога досега не е имало шампионатен мач между тези два отбора, на който трибуните да са били затворени за някоя от агитките.

Още: Локомотив София - Левски по ТВ: Къде да гледаме столичното дерби?

Ако това стане факт, то в ответния мач през пролетта и от ЦСКАще имат правото да решат дали реципрочно да забранят на феновете на Левски да присъстват. Тогава те ще домакинстват на "Васил Левски", който реално не се води собствено съоръжение, и ще имат право, ако искат, да пуснат билети и за агитката на "сините".

Далеч по-малка е вероятността мачът да бъде отложен, защото единственият свободен уикенд до края на годината е този на 21-22 декември. Мачът Левски - ЦСКА - София няма как да се играе през седмицата, защото полицията отказва да го охранява.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Още: Емоции в "синьо": Хосе Кордоба се завърна в Левски и благодари на клуба (ВИДЕО)

Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Крумовград започна успешно!

Голмайстори в Първа лига през сезон 2024/25: 1 гол в 2 мача!

Алекс Колев ще бори "невъзможна" за оправяне тенденция в Левски

Станислав Генчев открои младок от Левски, пробван на няколко позиции

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички