Хосе Кордоба: Чувствам се щастлив в Норич, тук е като семейство


Хосе Кордоба: Чувствам се щастлив в Норич, тук е като семейство
Снимка: Официален сайт на Левски

1661 0

Бившият защитник на Левски - Хосе Кордоба, заяви, че се чувства като в семейство в новия си клуб. Панамецът премина в Норич и официално от днес е техен играч.

"Норич е семейство"

"Чувствам се толкова щастлив, че съм тук. Чувствам, че съм в добро състояние. Чувството да съм тук е хубаво. Виждам, че Норич е като семейство и аз търсих нещо подобно. Почувствах, че трябва да направя този избор", сподели Кордоба пред сайта на клуба.

Той каза, че е щастлив в английския клуб

"Това е нещото, което търся"

"С мениджъра и спортния директор говорихме за бъдещето и тяхната основна идея за клуба. И двамата са на едно мнение, което ме направи щастлив. Почувствах, че това е нещото, което търся", добави защитникът.

"Чувствам се спокоен с топка в крака. Аз съм такъв тип защитник, обичам да играя с топката, да я владея повече. Опитвам се да помагам на моите съотборници във всеки случай и всяка ситуация без топка", каза още панамският национал. А ето какво ще му е трудно в Англия според бивш английски национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички