И нигериец за 1,2 млн. е вариант за нов нападател в "Левски"


И нигериец за 1,2 млн. е вариант за нов нападател в "Левски"

911 0

"Левски" продължава търсенето на централен нападател, който да им реши проблемите в атака. Треньорското ръководство на клуба вече е набелязало нов нападател, като според "7 дни спорт" става дума за тарана на норвежкия Алесунд Леке Джеймс.

23-годишният футболист е едно от откритията в норвежкото първенство. В отминалите 3 сезона Джеймс може да се похвали с 33 гола в 78 мача.

Според transfermarkt.de, цената на нигерийския нападател е 1,2 млн. евро. Надеждата на "Левски" е, че договорът на Леке изтича през лятото и могат да го вземат срещу по-малка сума.

Джеймс е един от първите варианти на "сините" за върха на атаката, като треньорът Стойчо Стоев е бил впечатлен от качествата му, пише изданието, като посочва, че трансферът на младия нападател е трудна задача.

Вестникът информира и че близък до "Левски" мениджър е предложил на ръководството и таран, който в последно време се е подвизавал в първенството на Бахрейн. Става въпрос за нападател, който дълго време е играл по терените в Италия, но името му се пази в тайна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички