И това видяхме: Ултрасите на Левски забавиха началото на дербито с Черно море! (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


И това видяхме: Ултрасите на Левски забавиха началото на дербито с Черно море! (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Lap.bg

304 0

Крайна група от фенове на Левски успяха да забавят началото на дербито с Черно море от 32-ия кръг на Първа лига с 10 минути. Още преди да излязат футболистите и съдийската бригада на терена - дузина души бяха застанали пред една врата протестирайки.  

Боримиров говори от името на ръководсвото

Те държаха транспарант "Сираков ВЪН", който се превърна в запазена марка за част от крайните фенове на Левски през последната година. В началото стана ясно, че е поставено условие Николай Костов веднага да подаде оставка. Сред протестиращите беше и братът на Младежа - Димитър Костадинов. 

В тази връзка не е изключено протестът да е дело на Сдружение "Левски на левскарите", което е сред най-отявлените съперници на Сираковото управление.

Вижте ГАЛЕРИЯ от протеста срещу Наско Сираков!

Диалогът

За пореден път се стигна до размяна на реплики между секторите на "Герена", тъй като повечето фенове не подкрепят този вид протест, а и като цяло негодуванието срещу босовете. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

На терена в самото начало се появи и директорът Даниел Боримиров, който на практика прие критиките по свой адрес и накрая завърши дискусията с "промили са ви мозъците". Преди него и Николай Михайлов опита да разговаря с протестиращите. 

В крайна сметка протестиращите напуснаха терена 10 минути след планирания начален час на мача - 19:30 часа. Много малко ги делеше до намеса на полицията, която няма пряка отговорност върху случващото се в рамките на стадиона. От години подобни мероприятия биват поверени на охранителни фирми, докато органите на реда се наместват само в крайни случаи. 

Следете Левски - Черно море НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички