"Има опасност": Акционер в Левски заговори за най-лошия сценарий с Мило Борисов


"Има опасност": Акционер в Левски заговори за най-лошия сценарий с Мило Борисов
Снимка: www.levski.bg

600 0

Петър Ганев, бивш член на Надзорния съвет на Левски и акционер в клуба, направи изявление след Общото събрание. Той потвърди новината за включването на Мило Борисов в Надзорния съвет, но също така сподели своите резерви и притеснения относно тази промяна.

Думите на Ганев

Още: Огромната промяна в Левски е факт: Мило Борисов е нов шеф в клуба

"Всъщност изчерпа се дневният ред официално обявен в Търговския регистър. Остана точка "Разни". Доста неща бяха засегнати. Не ми направи много добро впечатление начинът, по който избрахме новия Надзорен съвет. Нямаше изказване към акционерите, малко като на комсомолско събрание избрахме новия Надзорен съвет. Г-н Мило Борисов влиза, това е новата фигура. Знаем, че предният път мое изказване предизвика огромна реакция, няма нужда да се вкарва напрежение, но е хубаво да се чува и критика. Това което имаме като модел на управление се запазва", сподели акционерът.

"Сега обаче поне моите резерви за влизането на г-н Мило Борисов в Надзорния съвет са, че клубът има взаимоотношения с много негови компании - спонсорски договор, търговски договор, LED системата е такъв пример. Тук има опасност от конфликт на интереси, когато компании на член на Надзорния съвет са в най-различни търговски взаимоотношения със самия клуб. В крайна сметка Надзорният съвет избира Управителен съвет и потвърждава големите решения".

"Казах вече, че има два пътя - или клуб и привърженици да намерят механизъм за управление, или клуб с много сериозно влияние на спонсора. Очевидно отиваме в тази посока. Хубаво е, че нещата отиват на осветляване. В рамките на дискусията се дадоха отговори на някои въпроси. Информацията за платената главница е ясна. Голямата причина да се платят тези задължения са трансферите. "Мачът" с главницата към НАП е изигран. Видимо е, че спонсорът има огромно влияние в управлението на клуба. Сега става още по-голямо. Видимо е", каза Ганев, който разкри, че е гласувал против влизането на Мило Борисов в управлението на "сините".

"Изглежда, че в Левски Наско Сираков е служител на Мило Борисов - постоянно го ухажва"

Изненада: Уелтън е ужасяваща дупка, Роналдо се скъсва да вкарва, а Рикардиньо е тежка резерва

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички