Иновация в "Левски" - бизнес клуб вкарва поне 100 бона годишно в клуба


Иновация в "Левски" - бизнес клуб вкарва поне 100 бона годишно в клуба

988 0

Бизнес клуб "Левски" ще бъде основан съвсем скоро, се говори в средите на привържениците на стогодишния столичен клуб. Новината за “24 часа” потвърди Васил Колев от тръста “Синя България”, който на последното общо събрание на клуба бе избран за член на управителния съвет заедно с шефа на националния фенклуб Владимир Владимиров-Гугутката.

“Работата около юбилея за стогодишнината на “Левски”, а и след това, показа, че има много привърженици, които са готови да помагат финансово, но искат да са сигурни къде отиват парите. Създаването на такъв бизнес клуб е една форма, която в България все още е непозната, но например в Германия е широко разпространена. Членовете му ще получават преди всичко морално удовлетворение, че участват в спасението на любимия отбор. Нямаме намерение да ги изнудваме за спонсорство, защото всеки знае каква е икономическата ситуация в момента”, обясни Колев, който не пожела да се впуска в повече подробности, преди съществуването на клуба да стане факт.

Според информации от различни източници членският внос в бизнес клуб “Левски” ще е 1000 лв. годишно. Всеки от влезлите в него обаче може да прави дарения, които ще бъдат употребявани целево. Може да помагат и не само с пари - например един от симпатизантите бил готов да доставя свежи плодове, които иначе излизат немалко пари на клуба.

Очаква се първите желаещи да членуват в бизнес клуба да са най-малко стотина човека, което означава 100 000 лв. допълнителен приход на година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички