Интерес към закупуването на Рикардиньо от Левски се появи и от Полша


Интерес към закупуването на Рикардиньо от Левски се появи и от Полша
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3792 0

Нападателят на Левски - Рикардиньо, продължава да привлича вниманието на европейски клубове. Сега интерес има и от Полша, където отбори от Екстракласата следят ситуацията около бразилеца. Агентът му, Филипе Бентанкур, в момента е в Полша и е провел срещи с представители на мениджърската агенция "Champions Football Agency", която работи с клубове от Полша, Европа и Азия, информира "Тема Спорт".

Интересът към Рикардиньо е огромен

Наскоро Бентанкур беше в България, където се срещна с изпълнителния директор на Левски, Даниел Боримиров, и със своя колега Джери Перейра, който помогна за привличането на Рикардиньо от Гремио. При евентуален трансфер на нападателя, Левски ще трябва да плати значителен процент на бразилския гранд.

Още: Добри новини в Левски: Илиян Стефанов започна бегови упражнения

Интересът към Рикардиньо от Европа е голям

Левски вече е решил да продаде Рикардиньо при добра оферта и няма да го задържа, както стана през зимата. В началото на годината Виктория (Пилзен) искаше да го привлече, но предложената сума от 600 хил. евро не беше достатъчна, тъй като Левски настояваше за 1 млн. евро. Левски би се съгласил и на 850 хил. евро.

Към наддаването се включи и руският Урал, а в Белгия Стандард (Лиеж) също прояви интерес. Представител на Стандард дори присъства на едно от дербитата с ЦСКА - София, за да наблюдава Рикардиньо. За момента основният фаворит за подписа му остава чешкият Виктория (Пилзен), като преговорите с Левски продължават.

Вече е ясно: Билал Бари подсили Черно море

Там, където най-скъпият трансфер на Левски и Сираков се провали звучно: Скарал се с Боримиров е с нов отбор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички