Йоргачевич: "Левски" е велик клуб, идвам тук за трофеи


Йоргачевич: "Левски" е велик клуб, идвам тук за трофеи

1510 0

Новият вратар на "Левски" Боян Йоргачевич показа, че добре съзнава в какъв клуб е осъществил трансфер. Сърбинът подписа днес за година и половина със "сините", а пред БНТ направи и първата си медийна изява.

"Радвам се, че вече съм част от Левски. Знам колко богата е историята на клуба и съм наясно какви са целите и амбициите на всички, свързани с отбора. Никой не ми е гарантирал титулярното място, така че ще дам всичко от себе си, за да го заслужа", обеща стражът.

Той сподели, че амбицията му през 2015 година е да спечели не един, а няколко трофеи със синия клуб.

"Чувствам се отлично, защото идвам във велик клуб. За мен е чест, че подписах с Левски, но и много голяма отговорност. Идвам в Левски, за да се боря за трофеи през тази година. Знам, че във всеки мач трябва да побеждаваме. Моментът е тежък за Левски, защото резултатите не са това, което всички очакват, но с новия треньор се надявам, че ще се представим на ниво.

Йоргачевич показа, че е запознат и с най-големия актив на тима - феновете. "Те създават невероятна атмосфера по време на мачове. Радвам се, че пристигам тук", завърши сръбският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички