Категорично от Наско Сираков: Ето какво точно е направил Бойко Борисов за Левски


Категорично от Наско Сираков: Ето какво точно е направил Бойко Борисов за Левски
Снимка: БГНЕС/ levski.bg

835 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде ексклузивно интервю пред клубната телевизия "Левски ТВ". "Сините" качиха фрагмент от него, в който той отговаря на въпроса дали клубът е зависим от политическа партия.

Отговорът на Наско Сираков

Още: Левски и ЦСКА с неприятни гостувания за старт в Купата на България

"Майка ми и баща ми, лека им пръст, са ме научили да казвам думичката "Благодаря". Тази дума в България е малко позабравена и хората много рядко я употребяват. Тя е изключително ценна дума. Клубът благодари на господин Борисов за нещо, което той свърши за 48 часа, а 4 месеца чакахме област София да прехвърли стадиона на общината. Плюс това Бойко Борисов не ми е свършил на мен някаква услуга лична, за да му благодаря. Той свърши изключително важно нещо в историята на Левски за 48 часа в три институции. Така че, още един път използвам случая да му благодаря", заяви собственикът на Левски.

"Така както отлично работим с кмета на София, с общинския съвет, с общината, с Министерството на спорта - с всички институции. Ще се наложи сигурно да благодаря на много институции. Ако вземем да се сърдим и да хейтим за това, че Левски е благодарил за нещо, което институциите са свършили, за мен не е окей", добави той .

"Ние сигурно ще се наложи да работим с всички политически партии. Четири години съм бягал като дявол от тамян по какъвто и начин Левски да бъде политизиран. Да не забравяме, че Левски е най-голямата политическа партия в България като брой на привърженици. Всички трябва да работят добре с нас и те го правят", казва още босът на "сините".

Ако всичко върви по план: Левски и ЦСКА може да делят общ дом

Станислав Генчев пренася успешен модел от Лудогорец в Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички