Крумовград - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Крумовград - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5025 0

Тази вечер от 20:15 часа Крумовград посреща Левски в последен мач от 9-ия кръг на Първа лига. "Сините" са временно трети в класирането, а съперникът им довечера е на девета позиция.

Столичани записаха важна победа над Пирин (Благоевград) с 2:0 в отложен мач от шестия кръг. Първото полувреме беше напрегнато, със загубени възможности за попадения, основно благодарение на изключителните действия на вратаря на "орлетата" – Максим Ковальов.

Все пак, в 78-ата минута Уелтън успя да преодолее стража на гостите и даде преднина на „сините“. Асен Митков допълни логичния развой на срещата с изящно изпълнен гол. Този успех позволи на Левски да събере общо 15 точки от 7 изиграни срещи. Това беше трета поредна победа за тима на Николай Костов.

Домакините пък изиграха 8 мача дотук и спечелиха 4 от тях. Останалите бяха загубени от новака в родния елит. В последния за тях кръг на първенството Лрумовград претърпя разгром от Локомотив (Пд).

Двубоят Крумовград - Левски започва в 20:15 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички