Легенда на Левски: ЦСКА кой ли не ги би, но имам съмнения, че ще победят нас


Легенда на Левски: ЦСКА кой ли не ги би, но имам съмнения, че ще победят нас
Снимка: LAP.bg / Колаж: SportLive

3513 0

Легендата на Левски Бисер Иванов даде любопитно интервю, в което говори за предстоящия голям сблъсък между "сините" и ЦСКА. Както е отлично известно, той ще бъде веднага след паузата за националите и ще се състои в събота (19.10).

Легенда на Левски се притеснява от загуба срещу ЦСКА

Иванов, познат още като Легендата, е на същото мнение като старши треньорът на Левски Станислав Генчев, че ЦСКА няма шанс за титлата. Въпреки това се опасявам, че "армейците" няма какво да губят и може да спечелят голямото дерби.

"Дербито винаги е било много деликатен мач. И сега е така. Опасявам се, че ЦСКА може да спечели. Станислав Генчев каза преди време, че „червените“ нямат шанс за титлата и е прав. Никой, дори собствените им фенове, не очакват от тях да станат първи. Кой ли не ги победи през това първенство, дори и Септември. Това обаче им дава психологическо предимство, защото сега те няма какво да губят.

Левски обаче има какво да губи. Ако падне, тимът почти ще загуби шансове за първото място. Затова и напрежението на "Герена" е по-голямо. При всички случаи, една победа на ЦСКА ще ги вдигне много – най-вече в самочувствието. Имам съмнения, че точно това ще стане" - сподели той пред "Мач телеграф". Междувременно стана ясно, че избират между двама рефери за Вечното дерби - Кабаков не е вариант.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички