Легенда на Левски: Играем радващо, но трудно ще бутнем Лудогорец този сезон


Легенда на Левски: Играем радващо, но трудно ще бутнем Лудогорец този сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

928 0

Би било прибързано да се мисли, че този сезон Левски може да стане шампион. Това мнение изрази легендата на клуба Стефан Аладжов пред "България Днес".

Все пак, той отбеляза, че победата над ЦСКА 1948, както и цялостното представяне на тима от началото на сезона, са радващи.

"Сините" трябва да гонят място в топ 3, смята Аладжов

Има развитие при Генчев

"При Станислав Генчев виждаме развитие в добра посока. Радваща е и победата над такъв труден и неудобен съперник като ЦСКА 1948, имаме малко успехи срещу тях. Но сега Левски го очаква тежка серия за първенството, а и доста мачове в сгъстен график. То не, че в Първа лига вече има леки съперници", допълва Аладжов. Той обаче не е оптимист за титла тази година.

Още: Кокала се чуди: Защо "един от най-стойностните играчи" на Левски не е титуляр?

Титлата не е много вероятна този сезон

"Трудно ще бутнем Лудогорец през този сезон. По-реалистично е да мислим за класиране в тройката. Макар отборът да се развива във възходяща линия, е нужна още доста увереност както при футболистите, така и в треньорския щаб. С голове, особено като втория на Сангаре и този на Марин Петков с далечния изстрел, се вижда, че момчетата имат самочувствие, но като цяло не е достатъчно все още", коментира Аладжов.

"Не съм доволен, че допуснахме два гола и създадохме две-три ситуации пред нашата врата, при които можехме да получим гол. През почивката, която имахме, наблегнахме много на играта ни в атака. Това даде резултат срещу отбор, който не бе допускал гол в последните три мача. Паузата дойде тъкмо навреме, защото имаше няколко неща, които трябваше да се отработят", завършва бившият защитник. А ето случаите, когато Марин Петков бележи от дистанция. 

Сангаре бързо-бързо повтори постижение на Гонзо: Малцина са го правили в Левски

"Снимах и показвам масов бой между агитки на ЦСКА и Левски - заплашват ме" (ВИДЕО)

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички