Кокала се чуди: Защо "един от най-стойностните играчи" на Левски не е титуляр?


Кокала се чуди: Защо "един от най-стойностните играчи" на Левски не е титуляр?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3806 0

Бившият старши треньор на Левски Емил Велев изрази мнение, че Марин Петков трябва да е титуляр за Левски. Той го определи за един от най-стойностните играчи на "сините", както и за нестандартен играч с добър удар.

Кокала се чуди: Защо Марин Петков не е титуляр за Левски?

"На Левски знаем, че целта е шампионска титла. Другото е губене на време. Щом Станислав Генчев си е избрал тази схема на игра, значи за него е най-добра. Вижда се, че се работи и играчите разбират неговата философия. Явно му се получава.

Може би не във всеки мач, но в повечето. В крайна сметка той е треньор и той преценява нещата. Не се забеляза липсата на Джемили. Не знам каква е ситуацията около него и не е редно да я коментираме.

Мен ме изненадва това, че Марин Петков не започва в мачовете като титуляр. Той е един от най-стойностните играчи на отбора. Нестандартен играч е и има добър удар. Не се притеснява да го прилага от всякаква дистанция и в мача с ЦСКА 1948 вкара хубав гол" - сподели той пред "Мач телеграф". 

Успехът дойде след два гола на Мустафа Сангаре. Самият Сангаре бързо-бързо повтори впечатляващо постижение на Георги Иванов - Гонзо.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички