Легенда на Левски назова 2 причини защо шампионската титла е възможна цел


Легенда на Левски назова 2 причини защо шампионската титла е възможна цел

442 0

Бившият футболист на Левски - Войн Войнов, похвали отбора за победата над ЦСКА в дербито. Бившият халф на тима изрази надежда "сините" да прекъснат хегемонията на Лудогорец за титлата. Той посочи как това би било възможно.

"Хубавото е, че победата бе по закономерен начин"

"Много се радвам, че Левски стигна до победата, защото чакаме този успех от две години. Хубавото е, че това стана по закономерен начин и с по-силна игра на нашия отбор. Искам да поздравя привържениците, които за пореден път стояха плътно зад гърба на отбора и заслужено отпразнуваха победата.

Още: Станислав Генчев пожела Левски да вземе още двама защитници през зимата

Левски показал от първата минута, че няма как да не спечели

Може да е клише, но ясно се видя, че футболистите на Левски искаха много повече победата. Сините показаха от самото начало, че ще предложат битка и до последния съдийски сигнал това се случваше. Играчите вярваха, че ще стигнат до успеха и още от първата минута се видя, че няма как да не спечелят този мач. Спомняте си удара на Мустафа Сангаре още в началните секунди, което бе ясен знак", каза Войнов пред "Тема спорт".

"ЦСКА ги устройваше равен, Левски - не"

"ЦСКА в момента не е в това състояние, в което го виждахме през последните години. Има някаква криза при тях. Направи ми впечатление, че през второто полувреме като че ли те искаха по-бързо да свърши мачът и равенството щеше да ги задоволи. Докато при Левски бе обратното, натиск до последната минута и в 86-ата "сините" вкараха. Тогава вече и "червените" не успяха да реагират. Много важна победа за Левски. Но шампион се става, когато побеждаваш и трупаш точки срещу по-слабите отбори. Не включвам ЦСКА към тази графа, въпреки че е в това състояние.

Още: Шефът на ПФЛ скочи на БФС: Какво даде за Левски - ЦСКА, за да ги рекетира с глобите?!

Защо не и Левски като Байер Леверкузен?

"Сините", за да стигнат до титлата, не трябва да грешат в мачовете си с по-скромните тимове, защото, когато загубиш от водещите, може да не се окаже фатално, ако си натрупал достатъчно точков актив. Виждаме, че Лудогорец е класа, но един ден ще загубят битката за титлата, както се случи през миналия сезон в Германия и триумфа на Байер Леверкузен. Защо това да не се случи и в България? Левски с публиката зад гърба си и сега с влизането на Мило Борисов в управата на клуба е възможна шампионската цел. Сините ги чакат добри дни. Битката не е решена и до последния кръг ще е отворена", уверен е той. А ето кой бивш играч на Левски се изгаври с Александър Томаш. 

Легенда на Левски изненада всички за Уелтън: Как "сините" са по-опасни без него?

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички