"Леле, Левски какво прави": Голяма "синя" легенда с култов коментар


"Леле, Левски какво прави": Голяма "синя" легенда с култов коментар
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

48 0

Легендарният бивш нападател на Левски Михаил Вълчев даде специално интервю пред SportLive.bg. В него той изрази задоволство от това, което показват "сините" от началото на новия сезон под ръководството на Станислав Генчев.

Михаил Вълчев посочи за кой пост в Левски се притеснява

Според Вълчев единствено в центъра на отбраната може да се счита, че Левски е леко притеснителен. На въпрос дали е останал изненадан от видяното от отбора в първия мач срещу Локомотив София, той възкликна: "Леле, Левски какво прави".

"На този етап, в мачовете, които гледах, има колеблива и неконцентрирана игра в средата на отбраната, тъй като Цунами не е централен защитник и изпитва трудност там. Аз мисля, че нещата трябва да се подобрят в тази зона. Ван дер Каап също не е в оптимална форма. Сега клубът взе защитник и когато се засили конкуренцията, ще се подобри и играта.

През първите няколко минути (бел. ред. в първия мач - срещу Локо София), като гледах, си казах: "Леле, Левски какво прави?!". Локомотив даже изпуснаха още едно положение. Но Левски показа характер, бърза и добра игра и реализаторски възможности и победиха. В този мач се видя, че Левски е класа над Локомотив (София)" - сподели той. Вижте и цялото интервю на Михаил Вълчев пред SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички