"Левски" чака "да" от Гилерме Шоко


"Левски" чака "да" от Гилерме Шоко

2457 0

Левски чака отговор от бившия футболист на Лудогорец Гилерме Шоко. Мениджъри, близко до "сините", вече са се свързали с бразилеца и са отправили запитване до него дали е склонен да премине на "Герена".

В момента десният бек е свободен агент, след като прекрати договора си с Лудогорец. В "Левски" искат да знаят дали той ще приеме предложението им до Нова година.

Новият треньор на Левски Стойчо Стоев познава отлично качествата на играча, тъй като му бе наставник в Разград. При него Шоко играеше значително по-често, отколкото при Георги Дерменджиев. При това конкуренцията на този пост в Лудогорец е много сериозна, тъй като там е и Кайсара.

Шоко е роден на 18 януари 1990 година. Той стана първият чужденец в разградския клуб - бе привлечен още през 2011 година и игра с тима и в Б група. За този клуб той има 72 двубоя за първенство, в които отбеляза 2 гола. Шоко притежава български паспорт и няма да заема квота на чужденец извън Европейския съюз.

Левски би имал голяма изгода, ако привлече играча, тъй като има нужда от подсилване на десния фланг на защитата. В по-голямата част от сезона на него играеше Пламен Крумов, който обаче разочарова. Освен това Шоко е още млад и ако той заиграе силно, сините биха могли да спечелят средства от него.

Стойчо Стоев вече призна, че агенти са му предложили доста чуждестранни футболисти.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички