Левски - Черно море по ТВ: Кога и къде да гледаме контролата?


Левски - Черно море по ТВ: Кога и къде да гледаме контролата?
Снимка: Официален сайт на Левски

10676 0

Левски продължава с подготовката си преди новия сезон в Първа лига. "Сините" на Станислав Генчев ще изиграят третата си контрола, като този път съперник ще е вицешампионът от миналия сезон - Черно море. Срещата ще се проведе на Градския стадион в Правец от 18:00 часа.

Срещата ще се изиграе в две полувремена по 45 минути, вместо в предварително обявения формат – четири части по 30 минути. Това обявено ден по-рано от "сините". А входът за "сини" привърженици ще е свободен.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Левски откри "следващия" Кордоба (ОБНОВЯВА СЕ)

В предходните две срещи столичани завършиха с успех. В първата столичани победиха Спартак Плевен, а след това разгромиха с 5:0 Септември на стадион "Георги Аспарухов".

След днешния сблъсък остават още 2 проверки пред официалния старт на българското първенство. На 6-и юли Левски ще играе срещу Арда, а на 13-ти срещу Макаби (Нетаня), като сблъсъците ще са на "Герена". Припомняме, че в първия кръг от шампионата Левски открива с гостуване на Локомотив София.

Както и предходните двубои, тази също ще бъде предаване директно по клубната телевизия, в официалния сайт на клуба www.levski.bg, както и в официалните страници на клуба във Facebook и YouTube. Ще може да следите двубоя и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Още: Левски е отхвърлил предложение за Марин Петков, но се очаква подобрено

Бивш играч на Левски, забъркал култов момент с Юга и Цецо Найденов, остава в Първа лига

Левски и ЦСКА дадоха СТАРТ: Важни съобщения за феновете

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички