Левски - Черно море по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Първа лига?


Левски - Черно море по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Първа лига?
Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

2895 0

Днес (12 май) Левски приема Черно море в мач от 32-ия кръг на родната Първа лига. "Сините" продължават борбата за влизане в Европа, а "моряците" тази за сребърните медали.

Определено тимът на Илиан Илиев влиза като този с по-добра форма. "Моряците" могат да се похвалят с 3 победи, равенство и поражение в последните си пет мача и са на третата позиция с актив от 65 точки.

От другата страна, възпитаниците на Николай Костов са в ужасна серия от 4 поражения и една победа в последните си пет мача. "Сините" се намират на петото място с 54 пункта на своята сметка.

Двата тима си размениха по една победа през редовния сезон в родния елит. На "Тича" Черно море победи с 3:1 (13.04.2024), а на "Герена" Левски стигна до успеха с минималното 1:0 (22.10.2023).

Къде да гледаме Левски - Черно море по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Радослав Гидженов на "Герена" ще прозвучи в 19:30 часа. Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "Diema Sport", а Вие ще може да го проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички