Левски дава двама играчи за Даниел Генов


Левски дава двама играчи за Даниел Генов

2900 0

Ръководството на Левски ще направи всичко възможно да привлече в състава си крилото на Локомотив (София) Даниел Генов. 25-годишният футболист е взел участие в 12 мача на „железничарите“ през сезона. В тях е отбелязал един гол, има на сметката си и две асистенции.

През зимата на „Герена" държат да се подсилят на всички позиции, а за десния фланг на атаката са се спрели именно на Даниел Генов, пише "Тема Спорт".

Той е бил наблюдаван в няколко двубоя от Левски. В момента обаче „сините“ не разполагат с никакви средства и затова ще предложат бартер на Локомотив. Георги Иванов смята да прати в "Надежда" защитника Пламен Димов и крилото Антон Огнянов. Димов вече два сезона не успява да се наложи в Левски. За този период той записа 24 мача със синята фланелка, в повечето от които влизаше като резерва. 24-годишният футболист има и един гол. Антон Огнянов пък бе взет на "Герена" миналата зима. Още по време на подготовката обаче кракът му бе счупен и той и така и не записа официален мач за отбора през пролетта. Той има само 4 мача за Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички