Левски гаси дълговете; викат феновете на мач


Левски гаси дълговете; викат феновете на мач

1248 0

"Изненадани сме от напредъка, който се вижда".

Така членът на Управителния съвет на Левски Васил Колев коментира напредъка на "сините" по погасяването на задълженията за лицензирането от УЕФА. Това бе съобщено от члена на УС Васил Колев.

"Не мога да кажа каква точно е сумата, която трябва да се погаси, защото това ще е спекулативно. Нещата са доста плаващи", коментира той.

За Левски е важно феновете да напълнят стадиона още на мача с Хасково за Купата, за да се съберат повече пари от билети, с които да се погасяват дълговете. Това може да бъдат средства за спасяването на Левски.

"Клубът има нужда от средства, както за лиценза, така и за попълване на бюджета. Ще се предложи вариант и на хората от чужбина, които не могат да посетят мача, но ще могат да помогнат“, допълни Колев.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Като УС ще потърсим  среща с г-н Батков, който е мажоритарен акционер. Ще дискутираме пускането на пакети от акции, които да попълнят дефицита в бюджета. На този етап ние не сме приели бюджет, именно защото в него има дефицит", коментира още Васил Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички