Левски и ЦСКА се счепкват за 24-годишен гвинеец


Левски и ЦСКА се счепкват за 24-годишен гвинеец
Снимка: Getty Images/Guliver

1428 0

Според авторитетната британска медия Sky Sports двата родни гранда Левски и ЦСКА искат по-големия брат на суперзвездата на Ювентус Пол Погба - Матиа. Той е на 24 години и играе като нападател. От началото на сезона роденият в Гвинея футболист рита за представителя на Серия Б Пескара.

Големият Погба притежава сериозни габарити, но е бил резерва, като е записал само 3 мача от началото на сезона. Матиа Погба, който винаги е казвал, че мечтае да играе в един отбор с Пол, е юноша на Селта (Виго). След това е минал през аматьорския френски Кимпер. После 190-сантиметровият нападател има успешен период на Острова. Там таранът играе по два сезона за Рексъм и Крю, като вкарва общо 32 гола.

Матиа Погба има 2 мача за националния отбор на Гвинея за разлика от брат му, който е твърд титуляр за Франция. Левски и ЦСКА търсят по различни причини нов нападател. "Сините", защото нямат такъв, а "червените" готвят продажба на звездата си на върха на атаката Серджиу Буш.

Според информация на "Меридиан Мач" от "Герена" вероятността Матиа Погба да премине в Левски е около нулата. Иначе нападателят е бил предложен на двата родни гранда, като агентът му е уточнил, че той с радост би играл в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички