Левски като ЦСКА - търси таран по никое време


Левски като ЦСКА - търси таран по никое време

1335 0

Спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов ще опита да убеди собственика на клуба Тодор Батков да бъде осъществен още един трансфер. Според Иванов отборът трябва да бъде подсилен с тежък таран, съобщава "Тема Спорт".

В момента за върха на атаката "сините“ разполагат с Валери Домовчийски и Валери Божинов. И двамата обаче са идентични футболисти и предпочитат да играят не вклинени в противниковите защити, а на малко по-задни позиции.

Засега Батков не е въодушевен от идеята да бъде взет още един футболист. На "Герена“ през лятото акостираха 11 нови, без да броим завърналия се от наем в Спартак (Търнава) Роман Прохазка. Това са вратарите Стефано Кунчев и Кристиян Наумовски, защитниците Борислав Стойчев, Веселин Минев и Радослав Димитров, както и Лъчезар Балтанов, Георги Сърмов, Луис Педро, Валери Домовчийски, Мигел Бедоя и Антонио Кинта-Аниете. От тях дори един вече си тръгна - Балтанов отиде в Ботев (Пловдив).

На "Герена" са притиснати от свиването на бюджета заради неспазването на финансовия феърплей на УЕФА. Точно поради това Георги Иванов вече обяви, че няма пари за нов играч, но на "Герена" всяко решение е предпоследно - така бе и с бившия треньор Пепе Мурсия, така бе и с Гонзо, който при завръщането си заяви, че няма да е наставник, но след това стана... Така че нищо чудно през следващата седмица да има развитие и по нов трансфер на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички