Левски - Крумовград по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Левски - Крумовград по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1757 0

Левски започна силно новия сезон в Първа лига и вече е 3 от 3 в мачовете си. "Сините" победиха Локомотив София, Ботев Враца и Локомотив Пловдив. Днешното предизвикателство е на "Герена" като гостува изненадата от миналия сезон Крумовград, а двубоят е от 21:15 часа. Гостите пък имат две загуби и една победа от старта.

Мач със специален заряд

Двубоят ще е по-специален за Станислав Генчев, тъй като именно той води през миналия сезон отбора на Крумовград и го изкачи до топ 6. Освен него Алекс Колев също се премести на "Герена", и то като голмайстор на шампионата. Вече Атанас Рибарски е начело на гостите, докато Генчев ще загърби сантиментите и ще търси 4-ти пореден успех.

Еуфорията във феновете е голяма, като 2 дни преди сблъсъка бяха изкупени над 7 000 билета и се очаква солиден брой да подкрепят любимците си. В днешния мач Левски ще играе и с черния си втори екип за сезона, като това е и официалното им представяне.

Аут от сметките на специалиста остават Дейвид Михалев, Иван Андонов, Фабио Лима и Илиан Стефанов, които още се възстановяват от различни травми, добрата новината е, че Келиан ван дер Каап ще е на линия.

Тв излъчване

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Срещата на стадион "Георги Аспарухов" започва точно в 21:15 часа, а главен рефер ще е Волен Чинков. Срещата ще се излъчва пряко в ефира на Диема Спорт и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички