Левски най-накрая уреди заместника на Андриан Краев - бразилец №6 е факт


Левски най-накрая уреди заместника на Андриан Краев - бразилец №6 е факт
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

28240 0

Отборът на Левски е уредил поредното си лятно попълнение, информира "Тема Спорт". Става дума за бразилеца Виктор Тейстер – Витиньо, който действа като опорен халф и се очертава да бъде заместника на напускащия Андриан Краев.

Бразилец №6 в Левски

Витиньо ще пристигне на "Герена" от отбора в своята родина - Насионал Сао Пауло. Припомняме, че едно от основните желание на новия наставник на Левски - Станислав Генчев, бе да се намери подобаващ заместник на Андриан Краев на позицията вътрешен халф и изглежда, че ръководството на "сините" ще му го осигури.

Още: Копие на любимец на Станимир Стоилов, здравеняк и "бъдеща звезда": Кой е новият футболист на Левски - Алдаир Невеш (ВИДЕО)

Левски изпълни желание на Станислав Генчев

Витиньо ще се превръне в шестия бразилец, който ще заиграе в Левски. Неговите сънародници на "Герена" са - Вендерсон Цунами, Евертон Бала, Фабио Лима, Майкон и Рикардиньо.

По-рано днес (16 юни) Левски обяви второто си ново попълнение, а именно - португалецът Алдаир Невеш. Той бе представен пред "синята" общност и веднага замина с тима на лагера в Правец.

Официално: Левски представи нов играч - договорът му е за дълго време

Сънародниците на Кристиано Роналдо не виреят добре в Левски: Новият ще се бори с тежко наследство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички