Левски обяви голям план по повод 110-годишнината на "синия" клуб


Левски обяви голям план по повод 110-годишнината на "синия" клуб
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1464 0

Левски оповести на официалния си сайт и в социалните мрежи своите планове за отпразнуването на 110-годишнината на клуба!

Плановете на Левски за празника

Припомняме, че на 24 май тази година един от най-големите български клубове ще навърши 110 години от създаването си. По този повод "сините" са подготвили изключително интересна програма за своите привърженици, която включва концерти на четирима български известни изпълнители, които ще пеят пред Сектор "А" на "Герена".

Още: "Трябва да сме реалисти" - бивш "син" футболист коментира факта 'без Левски в Европа'

Цялото съобщение на Левски

"Левскари,

Нашата светиня навършва 110 години на 24 май. Знаем, че годината бе тежка, изпълнена с борба за окончателното спасение и стабилизиране на клуба, а всичко това доведе до колебливи резултати на терена. Нашият клуб, неговата история и най-вече вие – верните фенове, които нито за миг не се отказахте да подкрепяте отбора, заслужавате незабравим празник.

От днес ще започнем постепенно да ви разкриваме плановете за 24 май. Обратно на логиката започваме с десерта – концерт пред сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ с изпълнители, които не само да доставят музикална наслада, но и да знаят какво е „Левски“. Подготвили сме 5-часово шоу с Дичо, Били Хлапето, Михаела Филева и Графа.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Ще можете да видите на сцената още веднъж трейлъра на първия игрален филм за живота на ненадминатия Георги Аспарухов-Гунди в компанията на главните герои – Павел Иванов и Александра Свиленова.

Подготвили сме ви още много изненади, които ще разберете в следващите дни.

Само Левски", пишат "сините".

Още: След като приключи в Левски: Николай Костов ще остане в Първа лига, поема Спартак Варна?

Дарко Тасевски може да се завърне в Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички