Левски обяви крути мерки за дербито с ЦСКА: Без никакви фенски своеволия


Левски обяви крути мерки за дербито с ЦСКА: Без никакви фенски своеволия
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

455 0

Левски обяви въвеждането на извънредни мерки за дербито срещу ЦСКА в събота (19 октомври) от 15:45 часа. На стадион "Васил Левски" ще бъдат допускани само хора с валидни билети, като икономическата полиция и фирмата, отговорна за продажбата на билети, ще следят за предотвратяване на опити за влизане с фалшиви пропуски.

Освен това, органите на реда ще извършват детайлни проверки на феновете при входовете на стадиона, за да се гарантира, че не се внасят забранени предмети. Тези мерки са предприети с цел да се осигури безопасността на всички присъстващи на мача.

Още: Бусато vs Цунами: Кой се справя по-добре в дербитата? Единият с незабравим триумф над другия

Левски с важно съобщение за Вечното дерби

Съобщението от Левски

"Във връзка с големия интерес към двубоя между Левски и ЦСКА в събота, 19 октомври са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети.

На работна среща между СДВР, ПФК Левски и ПФК ЦСКА бе уточнен пропускателният режим за двубоя на Национален стадион „Васил Левски“. На изградените контролни пунктове в района на спортното съоръжение представители на полицията ще извършват щателна проверка на всички привърженици, като такива без билет за срещата няма да бъдат допускани към входовете на стадиона.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Представители на икономическа полиция и Eventim ще следят стриктно за истинността на входните талони, като привърженици с фалшиви билети няма да бъдат допускани до входовете на стадиона.

Входовете на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени в 13:45 часа", информират "сините".

Още: Нов проблем в Левски преди дербито: Важен играч под въпрос за ЦСКА?

Още: Капитанът на Левски - Цунами, назова рецептата за успех в дербито с ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички