"Левски" остана без нито един централен нападател


"Левски" остана без нито един централен нападател

887 0

Днес ръководството на "Левски" постигна сериозен успех, освобождавайки се от договорите на тримата си централни нападатели - Умар Диаби, Линел Китамбала и Денис Махмудов. Последният беше привлечен като крило, но игра основно като така наречената "фалшива деветка", но с нулев успех.

Най-странно изглежда освобождаването на Умар Диаби, който записа не лоши мачове със синята фланелка, но така и не успя да влезе в необходимата спортна форма с течение на сезона.

Ето и какво написаха от официалния сайт на "сините":

Нападателите Умар Диаби, Линел Китамбала и Денис Махмудов прекратиха своите договори с ПФК Левски.

До решението се стигна по взаимно съгласие между клуба и играчите. ПФК Левски пожелава и на тримата успешно развитие на кариерата.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Sportlive.bg припомня, че Диаби и Китамбала бяха привлечени съ свободни трансфери по време на сезона и не проведоха подготовка с отбора, което може да обясни и слабите им изяви. Махмудов беше един от първите трансфери на тима, но македонецът беше най-голямото разочарование в състава на Стойчо Стоев.

Сега задачата пред ръководството е да намери двама нападатели. Единият по всяка вероятност ще е Венцислав Христов, който в последните месеци се готвеше по индивидуална програма. Все пак "сините" продължават търсенето на класна "деветка", която да помогне на тима в битката с Лудогорец за шампионския трофей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички