Левски отново не плаща на агенти - проблемът заплашва да ескалира?


Левски отново не плаща на агенти - проблемът заплашва да ескалира?
Снимка: Levski.bg

3369 0

В Левски назрява сериозен проблем, свързан с неща, които от известно време бяха забравени в клуба. Става дума за неизплатен дълг към мениджър на някой от играчите. В случая това е агентът на Роналдо, на когото 'сините" дължат 70 000 евро, пише "Мач Телеграф".

Агентът си заслужи парите

На "Герена" вече трябваше отдавна да са платили тази сума, дължима заради факта, че Жорже Менезеш им помогна да вземат крилото без пари. Роналдо пристигна в столичния гранд без трансферна сума, след като успя да разтрогне с Баия миналото лято.

Ръководството не го чува?

Сумата обаче остава дължима, което изнервя Менезеш. Той е намекнал, че не е доволен от развоя на събитията, но проблемът не бил решен. Затова агентът е напомнил на клубното ръководство, че ако бъде игнориран и занапред, може да създаде проблеми на клуба.

Проблемът рефлектира на отбора?

Разбира се, проблемът може да се отрази и на представянето на футболиста в оставащите до края на сезона мачове. Роналдо не е пропуснал мач на Левски от началото на сезона дотук, а когато се разпише, тимът не губи. А ето с какво постижение се отличи пък Рикардиньо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички