"Левски" почна само с един нов и куп въпросителни


"Левски" почна само с един нов и куп въпросителни

1107 0

Отборът на "Левски" почна зимната си подготовка днес на стадион "Георги Аспарухов", където за заниманието се появиха почти всички играчи от първия отбор на "сините".

Новопривлеченият вратар Боян Йоргачевич пропусна заниманието, тъй като е пътувал за Сърбия, за да оправи багажа си и да уреди настаняването си в София.

За сметка на това Сашо Александров се включи на пълни обороти, след като вече е подписал своя договор със "сините". Не се знае каква сума е платена на Черно море за неговите услуги.

С отбора не тренираха Антон Огнянов и Пламен Крумов, които са в София, но в момента преговарят за условията по разтрогване на техните договори. И двамата не искат да напускат "Герена", въпреки че ръководството е показало желанието си да се отърве от тях.

В Македония е Кристиан Наумовски, който категорично отказва да разтрогне, но така и не се появи на първата тренировка.

Вторият капитан на "сините" - Пламен Илиев, за когото се очакваше също да напусне, тренира и ще бъде на разположение на Стойчо Стоев през пролетта, след като е убедил Георги Иванов - Гонзо да му даде още един шанс.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Добрата новина за Стойчо Стоев, че в началото на заниманието се включи капитанът Владимир Гаджев, който от няколко месеца лекува контузия. Той все още не е готов за игра, но се очаква да е готов за началото на пролетния дял от шампионата.

Засега не се знае с колко нови попълнения ще се сдобие "Левски", като това зависи от броя на играчите, които ще напуснат през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички