Левски подписа договор с нов рекламен партньор


Левски подписа договор с нов рекламен партньор
Снимка: Levski.bg

1565 0

Ръководството на Левски обяви с публикация в официалния си сайт и профилите на клуба в социалните мрежи, че е подписало договор с нов рекламен партньор в лицето на "DARIC CLIMA"!

Компанията се занимава с внос, дистрибуция, проект, монтаж, сервизна дейност и е официален представител за климатична техника на "SAMSUNG".

От написаното става ясно, че всеки един фен на "сините", който има членска клубна карта ("Аз съм Левски"), ще може да използва специални отстъпки при покупка на климатична или отоплителна техника от новия партньор.

Ето какво гласи постът на "сините":

"ПФК Левски подписа договор с нов рекламен партньор – DARIC CLIMA. Дейността на компанията обхваща широк спектър от услуги - внос, дистрибуция, проект, монтаж, сервизна дейност, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване на съоръжения. Фирмата е официален представител за климатична техника на марката "SAMSUNG" и за битова автоматизация на "Heatmiser" и оторизиран партньор на "REHAU".

Всеки притежател на членска клубна карта - „Аз съм Левски“, може да се възползва от специални отстъпки и предложения при покупка на климатична или отоплителна техника от новия партньор на клуба. С всяка покупка привържениците подпомагат финансово любимия клуб!".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Емил Велев посочи грешка на Станимир Стоилов от мача на Левски срещу ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички