Левски реши: Разкарва играч с 69 мача за "сините", изгонен от Станимир Стоилов след жестока глупост


Левски реши: Разкарва играч с 69 мача за "сините", изгонен от Станимир Стоилов след жестока глупост
Снимка: БГНЕС

15618 0

В Левски окончателно са решили да не разчитат на футболист, който се връща в клуба след пореден прекаран наем. Става въпрос за Здравко Димитров, който след 69 мача със "сините" бе прокуден от тогавашния старши треньор Станимир Стоилов след няколко недопустими издънки.

Той игра последно за клуба на 2-ри март 2022 година - за няколко минути срещу Септември София на четвъртфиналите на Купата на България. След това последваха престои под наем в Спартак Варна, в Сакаряспор, в Септември София и отново в Сакаряспор.

Левски категорично се отървава от Здравко Димитров

Здравко Димитров вече приключи с Левски

Сега се завърна от турския тим, след като нямаше желание да бъде откупен за постоянно. А от "Мач телеграф" съобщават, че Левски със сигурност няма да разчита на него. Според изданието от това ще се възползва Бодрум.

Отборът твори своята история в турския футбол, след като за първи път ще играе в най-високото ниво на футбола в страната. Според изданието всичко между състезателя и клуба е договорено, като остават дребни детайли по сделката.

В един от последните си мачове Здравко Димитров вкара хубав гол от малък ъгъл, но се размина със Станимир Стоилов(ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички