"Левски" с голяма крачка към лиценза, зарадва и Локо (Пд)


"Левски" с голяма крачка към лиценза, зарадва и Локо (Пд)
Снимка: Getty Images/Guliver

1448 0

"Левски" направи сериозна крачка към получаването на лиценз за евротурнирите. "Сините" са постигнали договореност за задълженията, които имат към Локомотив (Пловдив) за Аймен Белаид, както и с двама от бившите си играчи Кевин Бри у Кристиян Наумовски, съобщи "Дарик".

Днес на "Герена" се е явил адвокатът Радостин Василев, който представлява играчите и клуба от Пловдив. До края на деня "Левски" трябва да плати голяма част от дълга си към Локомотив, който е на стойност 120 000 лева. Част от дължимото към Бру и Наумовски също трябва да се заплати в този срок.

Издължавайки се на трите страни, "Левски" ще получи бележки, които да представи пред Лицензионната комисия. До 20 април всичко трябва да се изчисти.

Както е известно, "Левски" трябва да изчисти всички задължения с давност 31 декември 2014 година, за да вземе лиценз за Европа. Сумата, която трябва да се плати, е в размер на 805 000 лева.

Както е известно, от сумата, която "сините" им дължат, зависи до голяма степен и лицензът на Локомотив (Пловдив). "Черно-белите" очакват да постъпи спасително плащане и от ЦСКА. То е в размер на 199 000 лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички