"Левски" се разплати с Истър по лиценза


"Левски" се разплати с Истър по лиценза
Снимка: Getty Images/Guliver

997 0

"Левски" преведе последния дължим транш на Истър по трансфера на Кевин Бру. Вестта е изключително добра по болната тема с лиценза на клуба, пише вестник "Труд".

От "Герена" трябваше да изплатят около 1,7 млн. лв. до 20 март, за да има право отборът да играе в евротурнирите. И явно издължаването на ключови пера вече започна, други суми ще бъдат разсрочени, управата действа. За Истър обаче едрите пачки са събрани с кански мъки, макар никой да не потвърди за заем.

Бру дойде за 300 000 евро при управлението на председателя Иво Тонев и спортния директор Даниел Боримиров. Сега е преведен последният транш, без който нямаше как да се получи лиценз.

Бру е последният сериозен трансфер на "Левски", последвалите привличания ставаха без пари или срещу дребни за играта суми. Кевин изкара безхаберно един сезон, намрази го и публиката. "Сините" прогониха халфа миналата година като се задължиха с 3 месечни заплати неустойка – общо 44 000 евро.

А през юли Бру прокле "Левски" във фейсбук да падне от ЦСКА. В отговор бившите "сини“ Гари Родригес и Криставао Рамос напсуваха писмено френското менте с изрази, неподходящи за публикуване в медия...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички