"Левски" си осигури трети спонсор


"Левски" си осигури трети спонсор

993 0

"Левски" си осигури трети спонсор, след "Мтел" и "Лев Инс". На фланелките на мъжкия тим на "сините" за дербито с "Ботев" (Пловдив) ще се появи името на букмейкъра "Efbet". Двубоят е на 23 ноември на базата "Коматево".

Договорът между двете страни е до края на сезона с опция за продължаване. Финансови параметри обаче не се споменават.

Преди това, в петък, 21 ноември, ще се състои официалното представяне на новите екипи с логото на компанията, съобщиха "сините" на своя официален сайт. То ще се случи по време на откриването на луксозен спортен бар и зала за игра. Събитието ще събере шефове и футболисти на столичните грандове "Левски" и ЦСКА и на пловдивските Локомотив и "Ботев".

"Левски" ще бъде представен от Стефан Велев и Роман Прохазка, които ще се включат в игра с куп награди за гостите. В нея водещият Ники Кънчев ще задава въпроси, свързани с всички софийски и пловдивски футболни грандове, за правилните отговори на които са подсигурени атрактивни подаръци. Сред тях ще са фланелки с автографи от гостуващите футболисти, парични и предметни награди, както и ваучери за игра в онлайн платформата на Efbet.

От страна на ПФК "Левски" събитието ще бъде уважено от изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков, както и директора на ДЮШ Даниел Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички